Bikerjens på internettet

Da Bikerjens i 90’erne og frem i 0’erne gik fuldstændigt amok i alle mulige spændende TV-programmer, shows og meget andet, blev han naturligvis også meget kendt på internettet. Mange tusinde brugere besøgte hans hjemmeside og han var dybest set, hvad Tinder og Sexdating er for vores online adfærd i dag. Noget spændende, noget anderledes, noget moderne og noget virkelig sjovt, som de fleste ganske enkelt bare er nødt til at kigge lidt ind på.

Grunden til at han blev så populær så forbandet hurtigt, var at han var provokerende og sjov på en og samme tid. Han skabte et omdømme omkring sig selv igennem TV-programmet Robinson og fik på ganske kort tid rigtigt mange fans, der også på internettet gerne ville følge med i, hvad han gik og lavede lige i øjeblikket.

Hjemmesiden kan du se lige her nedenfor.

BikerJens’ hjemmeside:

bikerjens-hjemmeside

Som det ses på billedet ovenfor, var Jens’ hjemmeside ikke noget hverken specielt eller særligt. Den var simpel, havde nogle undersider med gode informationer og et lidt sjovt billede i toppen. Her var det altså muligt at komme i kontakt med sin yndlingskendis. Samtidigt var det muligt at læse meget mere om alle de ting han var en del af.

Dermed gjorde Jens det muligt for sig selv, at få langt flere fans. Alle der hørte et ord eller to omkring ham i venligt lag, havde nemlig nu mulighed for at se og læse meget mere om ham, hvormed hans fanbase støt havde mulighed for at gro.

Ligeledes fik han ufattelige mængder trafik over flere omgange, blandt andet fra avisen BT. BT valgte han nemlig at rette nogle trusler (for sjov) imod, hvormed de naturligvis skulle skrive lidt om ham og linke tilbage til hans hjemmeside. Denne kom til at bugne med hits fra alle mulige kanter af landet, hvormed han faktisk blev en af Danmarks første rigtige internetkendte.

Så “døde” han:

rip-bikerjens

Da BikerJens besluttede sig for ikke længere at beholde sin karakter, blev hjemmesiden naturligvis også opdateret. Han takkede her alle sine støtter og mange andre, for det de havde hjulpet ham med at skabe.

Han følte formodentlig at karrieren var ved at være slut, efter 7 år med den samme karakter var ved at være nok og at der ikke rigtigt var mere at give af på den front. Jeg takker ham i hvert fald for at være god underholdning og håber, at han fortsat har det godt! Hvor end han så måtte være.

I dag er du endt på, hvad der engang var hans hjemmeside. Som nævnt i “om”, bruger jeg siden til mine egne formål og som reklame for mig selv. Alligevel har jeg dog valgt at smide lidt information ind, så du kan høre noget mere om hjemmesidens originale ejer.

Jeg håber på at du, om du er Jens hamselv eller bare en almindelig bruger, vil acceptere dette valg og læse med. Alternativt, har du altid muligheden for at klikke videre og besøge en af internettets milliarder andre hjemmesider. God fornøjelse, uanset hvad du vælger!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*