Historien bag Bikerjens

Historien bag BikerJens er som udgangspunkt ikke vanvittigt kompliceret. En mand fik den idé, at han ville prøve at blive kendis og så gjorde han det til virkelighed. Lignende karakterer der dybest set bare har kopieret hans gøren og laden, er eksempelvis Sidney Lee og så videre. Før BikerJens for alvor blev til, mener man at han har været folkeskolelærer og rent faktisk ikke specielt interessant som person – nærmest fuldkommen almindelig.

Sådan blev han til

Måden hvorpå BikerJens blev til var simpel. Han satte sig ned, fik bestemt sig for en unik og sjov stil, som han var rimeligt sikker på, at andre mennesker ville finde interessant. Derefter var det bare at få sendt en flot og prangende ansøgning til det opkommende TV-program Robinson, lavet af TV3, hvormed det var ham muligt at vise hele verden, hvad han duede eller ikke duede til.

I en længere årrække, nærmere bestemt 1998-2005, var BikerJens hele Danmarks Kendis og han har været med i en længere række TV-programmer både optaget i Danmark og i udlandet. Jeg tror at han har haft det sjovt og fra et objektivt synspunkt, er han formodentlig den første danske kendis. I resten af verden var der allerede en del på vej, men lige her i lille Danmark, var han altså den første, som for alvor sparkede røv, tilbage i 1998. Om man så kunne lide ham eller ej.

Udover at være hele landets kendis, var Bikerjens også genial. Han kom ikke til sin berømmelse uden kamp og lavede da også flere trusler på BT og lignende, hvilket gav ham en enorm mængde eksponering. Fra BT’s side blev det taget med et smil og kigger man efter artiklerne om hans trusler, befinder de sig da også i kategorien “underholdning”.

BikerJens blev til Jens igen.

rip-bikerjens

Efter at have været BikerJens i knap 7 år, besluttede Jens at vende tilbage til sit eget liv. Derfor erklærede han på sin hjemmeside karakteren BikerJens for død og gav os alle en kæmpe tak for at følge med ham. Hans måde at være på og hele konceptet han stod for er nu gået videre til mange andre personligheder og udvikler sig mere og mere i vores lille Danmark. Spændende at følge med i!

Kunne du tænke dig at læse lidt mere her på siden, men om et helt andet emne? Så har jeg altså også skrevet en hel del om online dating! God fornøjelse med det!