Hvad siger du til online dating?

I midt halvfemserne rykkede det meste dating i barer og så videre ikke ligefrem direkte over på nettet. Nettet var nydt, det var spændende, men det var på mange måder også skræmmende for rigtigt mange mennesker. Derfor ser vi i dagens Danmark fortsat et stigende antal datende på nettet, trods det at antallet af datingsider formindskes. Kigger vi tilbage til omkring 2005 var der således over 250 danske datingsider på nettet, hvorimod vi i dag kun ser omkring de 100.

dating-dk-dansk-dating

Danskerne elsker det

Trods det at antallet af siderne er dalende, er antallet af brugere kraftigt stigende. Der er således hver evigt eneste dag flere tusinde danskere som tilmelder sig en eller anden form for datingside eller app. Dette kan være alt fra ovenstående dating.dk til en sex-app som eksempelvis Tinder eller Lovoo.

Hvad der er sket, for at dette har kunnet lade sig gøre er en revolution på internettet. Vi er overall gået fra at være en lille smule skræmte af nettet og dets mange muligheder og fælder. Nu bruger vi det som vi har lyst til og har ikke specielt stor frygt for, at der skulle ske os ret meget ved dette.

Noget af det, som ligger til grobund for dette, er formodentlig også, at der er kommet en ny ung generation til, som jo naturligvis også skal være på nettets mange datingsider. Denne nye generation er generelt ikke bange for hvad nettet måtte byde på, hvormed det er meget lettere for de mange forskellige datingsider, at få helt nye brugere ind, og prøve dem af.

Dette ser vi eksempelvis hos førnævnte dating.dk, der i øjeblikket har knap 750.000 danske brugere og langsomt bevæger sig op af, trods det abnormt store medlemstal.

Lidt for enhver smag

Fordelen ved den online dating som den er i dag, er ligeledes muligheden for at vælge noget fuldstændigt anderledes end alle andre gør. Trods det at langt de fleste befinder sig på de klassiske sider som Zoosk, Youdate, Dating.dk og så videre, så er der nemlig også kommet en lang række nichesider til, som gør det stadig mere attraktivt at være anderledes. Her ser man eksempelvis sider med fokus på bønder, håndværkere, intellektuelt elitære og mange andre.

Det er dermed blevet 100 gange nemmere at komme godt igang på datingen, i og med at man kan finde mennesker, der minder rigtigt meget om en selv, uden at søge specielt meget.

Også på de gængse sider er det blevet nemmere, da matchmakingsystemerne generelt også rykker sig i den rigtige retning.

Sådan kommer du igang

For at komme igang skal du helt konkret ikke gøre specielt meget. I bund og grund går det bare ud på at hoppe ind på en side fra listen og lave en bruger. Herefter bør du bruge lidt tid på at få præsenteret dig selv på fornuftig vis, hvorefter du bør gøre noget ud af, at komme i kontakt med mennesker du godt kunne tænke dig at være sammen med.

Du skal her være meget opmærksom på, at uanset hvor lækker eller attraktiv du er, så er det ikke nødvendigvis alle der svarer ret hurtigt. Derfor kan det klart være en fordel at spille på flere forskellige heste, hvormed muligheden for at finde en partner bliver større. Jeg ønsker dig held og lykke med den online dating!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*