Mangler du et netværkskabel?

Rigtigt mange danskere benytter sig af den store mulighed vi efterhånden har, for at være på et trådløst netværk. Dette sker både igennem mobilen, igennem små adaptere på den bærbare computer og andre lignende steder. Fordelen ved at gøre dette, er naturligvis at det er super let at bevæge sig rundt, til et hvilket som helst sted, og stadigvæk være på internettet.

For mange bliver det altså den helt rigtige løsning der er taget. Ikke desto mindre, kan det for andre igen, være en virkelig ringe beslutning, som koster rigtigt mange en stor del af deres mulige internetforbindelse. Trods det at det trådløse internet for langt de fleste er blevet super godt og effektivt, er der stadigvæk behov for netværkskabler, hvis man ønsker at have en fuldkommen stabil internetforbindelse, som ikke pludseligt beslutter sig for at springe fra.

kob-nyt-netværkskabel

Hvad du ser på ovenstående billede, er det samme som hvad du finder ved at klikke på det blå link lige over det. Nemlig en hjemmeside, som udelukkende er dedikeret til netværkskabler og deres mange funktioner og brugsmuligheder. Jeg håber helt konkret, at du vil tage et kig forbi og få lært, hvorfor det lige er, at det kan være ganske fornuftigt at benytte sig af et netværkskabel, fremfor så mange andre.

Men hvorfor bør jeg benytte netværkskablet?

For det første er der rigtigt mange computere (stationære eller meget gamle laptops), som ikke har et trådløst netværkskort. Dette betyder, at det ikke er muligt at gå på nettet, uden at have en form for netkabel tilkoblet computeren. Denne tendens gælder ligeledes for mindre enheder, som eksempelvis playstations og lignende.

Derudover er der som før nævnt store fordele forbundet med netværkskablet, i forhold til at holde sig en fuldkommen stabil forbindelse. Du kan ganske enkelt ikke forvente, at et trådløst netværkskort skal kunne klare sig igennem metertykke vægge. I hvert fald ikke på længere sigt. Dermed bliver det hurtigt dyrt og irriterende i arbejdstimer, som du er nødsaget til at bruge på blot at bibeholde en fornuftig internetforbindelse.

Dette leder mig til faktummet, at rigtigt mange danskere arbejder med vigtige ting. Derfor er det også for mange vigtigt, at disse ting kommer hurtigt afsted, hvilket absolut ikke kan lade sig gøre, såfremt internetforbindelsen er helt død. Så gør dig selv en tjeneste ved at købe dig et internetkabel og slip for alt bøvlet – I hvert fald når du er hjemme eller et sted med netværkskabler.

Hvad er prisen?

Prisen er overordnet set ikke slem. I hvert fald ikke såfremt du tager et kig forbi de mange webshobs, der handler indenfor emnet. Køber man eksempelvis hos Kabelmix.dk, kan man få sig et netværkskabel på 25 centimeter for små 8 kroner. Ønsker man et længere kabel, vil prisen naturligvis stige herefter, men i en hastighed som de fleste kan være med til. For under et par hundrede kroner, kan du således ende ud med at have dig et kabel på over 30 meter. Det må næsten være nok til de fleste.

Er du så virkelig hardcore, kigger du forbi kablerne i løsvægt. Her er det muligt selv at klippe kabler ud i den længde du ønsker, hvormed du helt selv kan bestemme, hvor lange kablerne skal være. Udover selvbestemmelsen over længden, er prisen desuden meget fordelagtig.

Held og lykke med valget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*