Om og Retningslinjer

Hej og velkommen til BikerJens.dk. Dette domæne (Bikerjens.dk) var i sin tid eget af kongen hamselv, som tog hele Danmark fuldkommen med storm. Du kan læse meget mere om dette og historien bag, i indlægget her: Historien bag bikerjens. I dag ligger landet dog således, at jeg har købt dette domæne (da det ikke er blevet betalt for i 4-5 år) og har stoppet den med noget indhold omkring Jens, samt nogle emner der falder mig interessant.

Kan du ikke lide indholdet på siden og har du en god grund til, at det bør ændres, er du meget velkommen til at smide en kommentar, så overvejer jeg din kritik. Jeg har dog lavet denne side for min egen skyld, hvormed den er og bliver som jeg gerne vil have det – Take it or leave it!

Nu har i hørt en anelse om mig og mine intentioner, nu til vores retningslinjer på siden.

Almene retningslinjer

Jeg har naturligvis ikke noget imod at du intereagerer med mit indhold, ved at smide en kommentar i ny og næ. Ikke desto mindre, ønsker jeg ikke at se nedladende ord mod mig såvel som andre brugere af siden. Hold tonen ren og hyg dig, eller smut.

Cookies

Denne sider benytter sig af Cookies. En cookie består af en ganske lille tekstfil (under 0,00001% af din harddisk), som går ind og lagrer nogle data omkring dig og din adfærd på siden her. Dette gør det muligt at optimere oplevelsen for dig og andre, hvormed vi alle kan få det meget rarere med sagen for fremtiden. Filen er af typen .txt, hvormed den ikke kan påføre din computer nogen form for skade.

Tredjepartshenvisninger

Det er muligt at der nogle steder på siden benyttes reklamer. Derfor skal du som bruger være opmærksom på, at du kan blive henvist til andre hjemmesider fra min, såfremt du klikker på links. Du vil dog aldrig blive sendt videre til sidere, som på nogen måde kan gøre skade på dig eller din maskine.

Samtykke og ændringer

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du alt det ovenstående. Der kan uden varsel og med tilbagevirkende kraft ske ændringer af de ovenstående retningslinjer. Sidstnævnt forbeholder vi den fulde ret til at gøre, til hver en tid.